Літній оздоровчий період в дошкільному закладі

Діяльність дошкільного навчального закладу у літній період спрямовується на організацію змістовного, різноманітного буття з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення, уточнення, розширення запасу набутих упродовж навчального року знань, уявлень про навколишній світ і самих себе, збагачення досвіду застосування практичних умінь, навичок у процесі різних видів дитячої діяльності.

У ранкові години (до сніданку) можуть проводитися такі види і форми роботи з дітьми:

- бесіди;- індивідуальна робота;- спостереження;- дидактичні ігри;- рухливі ігри (малої і середньої рухливості);- конструктивно-будівельні ігри;- трудові доручення, чергування;- самостійна діяльність;- робота із прищеплення навичок самообслуговування. .

Упродовж дня з дошкільниками організовуються ігри:- сюжетно-рольові;- конструктивно-будівельні;- драматизації, театралізації;- дидактичні словесні;- з іграшками, предметами, картинками;- настільно-друковані;- інтелектуальні;- рухливі сюжетні і безсюжетні, з елементами спортивних ігор та вправ (футболу, баскетболу, городків, бадмінтону, катання на самокатах і велосипедах);- ігри з водою і піском

/Files/images/IMG_20180608_104252.jpg

/Files/images/IMG_20180608_105147.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.